Friss Food

Étel házhozszállítás a mindennapokra - finom, olcsó, szuper. Hagyományos és különleges ételek, friss alapanyagból, széles választékban, ahogy szereted.

FrissFood, az ételforradalmár leszámolt a menzaízzel. Kiváló minőségű, friss alapanyagokból készült ízletes ételek széles skálájáról kínálunk egészséges, változatos étkezési lehetőséget a mindennapokra.

Online ételrendelési és fizetési lehetőségeink mellett az ebéd házhozszállítási szolgáltatásunk által a legkényelmesebb módon biztosíthatja napi étkezését akár otthonában, akár munkahelyére. Ételfutáraink asztalára teszik az ebédet. A menü kiszállítás munkanapokon történik.

A friss, egészséges és korszerű táplálkozás híveit a FrissFood naponta változó kínálattal várja az alábbi tematika szerint: hús nélküli levesek, húsos levesek, gyümölcslevesek, feltét nélküli főzelékek, főzelékek feltéttel, bundázott ételek, tésztaételek, allergénmentes alapanyagokból készült ételek, csökkentett energia tartalmú ételek, fitt ételek, és normál ételek az az azokból összeállított, olcsó menük mellett desszertek és savanyúságok.

Érdemes menüt rendelni, hiszen a kétfogásos napi menü rendeléssel 10%-os kedvezményre tehet szert. Heti menü rendeléssel pedig összesen 15%-kal csökkentheti az ebédje árát.

A FrissFood étel házhozszállítás aktuális szolgáltatási területének település listáját itt találja.

Miért FrissFood?

  • Finom és egészséges ételek házhoz szállítása akár már másnapra is
  • Rendkívül egyszerű az ebédrendelés, néhány kattintás, és másnap már visszük is az ebédet
  • Irodába, vagy otthonra, bárhová megrendelheted ebéded, mi díjmentesen kiszállítjuk azt
  • Sokkolással (hirtelen hűtéssel) érjük el, hogy a frissen elkészült étel megőrizze ízét és állagát, hogy tányérodra a legkiválóbb étel kerüljön
  • Forradalmasítottuk az ebéd házhoz szállítást azzal, hogy ételeink kizárólag kiváló alapanyagokból készülnek, melyeket mi magunk válogatunk, pucolunk, szeletelünk, és végül készítjük el úgy, ahogy azt te tennéd saját konyhádban
  • Olyan ételeket készítünk, melyek friss alapanyagból, egészséges konyhatechnológiai eljárással készülnek.
  • Otthonodban vagy munkahelyeden egyszerűen juthatsz friss és egészséges ebédhez, ha bennünket választasz
  • Dönthetsz úgy is, hogy akár csak egy napra rendelsz ételt, da ha egyszerre megrendeled az egész heti ebédedet, akkor még olcsóbban kapod meg azt!
  • Több fizetési mód közül választhatsz